Koskaan ei ole liian myöhäistä toteuttaa unelmiasi

| heinäkuu 4, 2018

Kun ihmiset kohtaavat vetovoiman lain ensimmäistä kertaa, heidän sydämensä ja mielensä ajattelevat usein heti jotain erityistä asiaa, jota he haluaisivat saada elämäänsä. Seuraava ajatus on kuitenkin usein “Mutta en voi tehdä sitä”.

Saatat keksiä kaikenlaisia tekosyitä, kuten uskotella itseäsi että olet liian vanha löytämään rakkautta tai oletat ettet omaa tarvittavia taitoja päästäksesi haluamasi uran huipulle. Onneksi totuus on, että koskaan ei ole liian myöhäistä toteuttaa unelmaasi. Seuraavassa on seitsemän syytä, miksi sinun pitäisi uskoa, että voit käyttää vetovoiman lakia vetääksesi puoleesi, juuri mitä haluat ja tarvitset.

Koskaan ei ole liian myöhäistä toteuttaa unelmiasi

Koskaan ei ole liian myöhäistä toteuttaa unelmiasi

Identiteettisi ei ole kiveen hakattu

Sinulla on luultavasti paljon sisäisiä ajatuksia siitä, kuka olet ja missä rajasi kulkevat. Monet niistä ovat kuitenkin epätarkkoja tai jopa virheellisiä. Esimerkiksi jotkin epävarmuuksistasi tulevat vaikeista ajoista lapsena. Toiset tulevat toistuvasta negatiivisesta viestistä, jonka sait kehitysvuosina. Ajattele sitä, mitä ajattelet itsestäsi. Katso nyt kriittisesti, ovatko nämä asiat todella totta. Monissa tapauksissa ihmiset ovat tuoneet esille omia pelkojaan ja pettymyksiään. Aiotko antaa näiden tuhoisten uskomusten estää sinua toteuttamasta haaveitasi? Sinulla on rajaton muutos- ja kasvupotentiaali, joten juhli tätä tosiasiaa ja unelmoi suuresti.

Pienet askeleet luovat suuria muutoksia

Yksi yleisimmistä syistä unelmien hylkäämiseen on se, että ne näyttävät vain liian suurilta saavutettavaksi. Tämä on kuitenkin erittäin pelottava tapa tarkastella tilannetta. Ajattele mieluummin unelmia sarjana pieniä, mutta merkittäviä askelia, joiden ottaminen johtaa lopulta unelman toteutumiseen. Tämä on yhtä tarkka, mutta paljon helpommin hallittavissa oleva ajattelutapa, ja asettamalla katse ensin ensimmäisen pienen askeleen toteuttamiseen tuntuu paljon vähemmän pelottavalta. Haasta itsesi esimerkiksi kirjoittamalla menestyksen polkusi kymmenessä vähemmän pelottavalta. Haasta itsesi esimerkiksi kirjoittamalla menestyksen polkusi kymmenessä vaiheessa. Katso sitten jokaista vaihetta, tuntuuko unelman toteuttaminen niin epäreaaliselta nyt?

Lue menestystarinoita

Lue joitain parhaista menestystarinoista, jotka muut vetovoiman lakia käyttävät ihmiset ovat kokeneet. Mieti, mitä yhteistä näillä ihmisillä on? Usein he ovat olleet vuosikymmenten ajan pettyneitä ja eläneet tyydyttämätöntä elämää. Useimmat ovat löytäneet vetovoiman lain tekniikan keski-iässä tai myöhemmin. Tämä ei viittaa vain siihen, ettei koskaan ole liian myöhäistä yrittää tavoittaa sitä, mitä haluat, mutta myös, että siitä, että olet käynyt läpi vaikeita aikoja, voi jopa olla hyötyä. Sinulla on sinnikkyys, elämänkokemus ja itsetuntemus seurata unelmiasi sisulla ja määrätiedolla.

Voit välttää katumusta

Kun ihmisiä haastatellaan kuolinvuoteellaan, tai kun he kirjoittavat elämänkertojaan, havaitaan usein, että suuret katumuksen tunteet eivät liity yleensä siihen, mitä he tekivät elämänsä aikana, mutta enemmänkin niihin asioihin, joita he eivät tehneet. Vanhemmassa iässä on todennäköisempää että tunnet olosi epämukavaksi ajatellessasi, ettet koskaan yrittänyt tehdä sitä, mitä rakastit tai saada sitä mitä todella halusit. On tuskallista tuntea, ettet koskaan löytänyt todellista tarkoitustasi. Mutta sinun ei koskaan tarvitse tuntea niin! Tee tästä päivästä ensimmäinen päivä uudesta matkastasi välttääksesi katumus myöhemmin.

Se suojaa perintösi

Aiheesta puheen olleen, se, seuraatko unelmiasi vai et ja kuinka sen teet, vaikuttaa siihen, millaisen merkin jätät maailmaan. Saatat olla motivoitua ajatuksesta, miten sinut tullaan muistamaan, tai mitä voit turvata perheen nuoremmille jäsenille. Riippumatta siitä, mistä syystä päätät suunnata korkealle ja elää intohimoisesti, se on paras tapa luoda mielekäs muisto ja perintö. Ajattelemalla, millaisen pysyvän vaikutelman jätät, voit myös selvittää, mikä unelmasi on, jos et ole varma siitä, mitä elämältäsi haluat.

Askeleet kohti unelmaasi eivät koskaan ole askelia taaksepäin

Toinen yleinen huolenaihe on, että jos seuraat unelmiasi, tulet ottamaan askeleen taaksepäin. Tämä tekosyy tulee usein esiin, kun ihmiset ovat vihaamiensa urien huipulla tai suhteissa, jotka jättävät heidät kylmiksi. Mikä näyttää askeleelta taaksepäin tässä vanhanaikaisessa ajattelutavan elämässäsi voidaan kuitenkin pitää tuottavampana askeleena eteenpäin luodessasi uutta elämääsi.

Et ole yksin

Lopuksi, riippumatta siitä, mitä haluat tehdä tulevaisuutesi kanssa, voit löytää muita, jotka seuraavat mukana matkallasi. Jotkut ovat ihmisiä, jotka ovat jo elämässäsi ja haluavat tukea sinua tulla itsesi parhaaksi versioksi, kun taas toiset ovat uusia ystäviä ja kumppaneita, jotka tapaat matkallasi menestykseen.

Kategoria: Uutiset

About the Author ()

Comments are closed.